Bátorfi Fogászati Központtal kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Kocsis Doktorhoz kaptam időpontot.Nála járt már valaki?
Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 1. 21:42
1/2 anonim válasza:
Én jártam már nála, de még csak konzultáción. Jövő héten megyek fogat húzni. Majd beszámolok róla milyen volt viszont konzultáción rendes volt, részletesen elmondott mindent, én mindig az a fajta voltam ,aki már a fogászat 200m-s körzetén belül be volt tojva és egy medvebarlangban nagyobb bátorsággal mentem volna be mint egy fogorvosi rendelőbe, de ott valamiért nem féltem. Ez még jövő héten változhat, viszont a Bátorfinál legalább emberszámba vettek nemúgy mint a körzetibe ,ahol kb. az votl az érzésed, h te ott egy kolonc vagy, akiel foglalkozni kell és nem tudnak miattad a kávé/cigi stb. fontos dolgokkal foglalkozni. Egy magánvállalkozónál meg ugye tudják ,h ők vannak értünk és nem fordítva.
2/2 anonim válasza:
Azóta már többször jártam oda kezelésre, soha semmilyen gond nem volt fájdalommentesen tudtak fogat tömni és húzni is, menet közben is kaptam érzéstelenítőt, így abszolút semmit se éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!