Ez csak szerintem nem normális?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, ennyi idősen még ingyenes a fogászati kezelés tudtommal. Voltam a sulim fogorvosánál még télen, betömte egy fogam, ami most veszedelmesen elkezdett fájni. Mondom oké, visszamegyek majd, de már csak magánrendel. Ilyet lehet csinálni? Más fogászaton pedig nem ingyenes, mert nem oda tartozok. Szerintem kötelező lennie egy ingyenes fogászatnak.2011. júl. 1. 00:51
1/1 anonim válasza:
Bárhány évesen ingyenes a fogászati kezelés, főleg az ilyen standard ellátás terén. Ha ő már csak magánrendel, akkor ott ahova tartozol van más fogorvos, aki ellát ingyenesen. Ha vmiért nem, akkor ott a Szájsebészet, az is ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!