FullerBotond kérdése:
Milyen érzés a fogszbályzó hordása és feltétele?
Figyelt kérdés
valószinüleg lesz fogszabályzóm ezért érdeklődöm !!!2011. jún. 28. 11:53
1/3 saku28 válasza:
Nekem kb. egy fél éve van fogszabályzóm, és így visszagondolva lehet tudok adni néhány tippet.
Maga a fogszabályzó feltétele kellemetlen (hosszú ideig kell, hogy nyitva tartsd a szád és kényelmetlen egy kicsit.) A következő pár napban - nekem legalábbis - olyan érzés volt, mintha kilógnának a fogaim a számból, nem tudtam beszélni (még enni sem, csak darált dolgokat és főzelékeket). Eleinte lehet, hogy felsérti a szád, de ez kb. 3 napig tart, utána rendbe jön :)
A legfontosabb, hogy kérdezd meg előtte, hogy elég magas-e a szájpadlás íved! Én ezzel jártam meg (az enyém nem elég íves) és ezért a nyelvemet az összefogópánt szinte teljesen kettévágta, ami azért fájdalmas...
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm !!! Nagyon hasznos volt !!
2011. júl. 1. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!