Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bejöhet a párom is a rendelőbe...

Bejöhet a párom is a rendelőbe, amikor fúrják a fogamat?

Figyelt kérdés
Csak mert nagyon félős vagyok ilyen téren, és szeretném, ha mellettem lenne, fogná a kezem.
2011. jún. 27. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze.
2011. jún. 27. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:

nem tudja a kezedet fogni, mert akkor hogy férne oda a doki és az asszisztens?? bemehet, de nincs értelme, plusz én nem élvezném, ha a párom látja a lyukas fogamat kvázi

egy jó fogorvosnál nem fél az ember, tapasztalat, mert én rettegek tőlük

2011. jún. 27. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Velem már jött be kolléganőm. Mert ugye előtte szégyelleném, ha hisztiznék meg sírnék, így jobban tudtam uralkodni magamon. :)
2011. jún. 27. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:

szia!

2 éve baleset ért, 1 fogam kettétört, 1 kitört. 26 évesen anyukám is benn volt velem, és a húgom is. Végig! Az összes kezelésen, plusz mondtam a dokinak, hogy én nagyon félek, úgy kezeljen. és nagyon rendes volt (magándoki), lezselézett szuri előtt meg ilyesmi. Ne szégyelld, hogy félsz, nyugodtan mondjad! Nem te vagy az egyetlen, hidd el!

2011. jún. 27. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
és még annyi, hogy az első szurinál még fogta anya a kezem, annyira féltem (kiskoromban lefogtak egyszer, és olyan félelmem van a fogorvostól, hogy be se mernék menni egyedül), a 10. szurinál már egyedül is elvoltam.
2011. jún. 27. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!