Mennyibe kerül a gyermekenek való Elmex gél és milyen gyakran kell használni?
Az Elmex gél nem gyerekeknek való.
12 éves kor alatt nem is javallott, mert annyira magas a fluoridtartalma.
Egyébként pedig heti 1x, fogszabályozó mellett 2-3x.
Kérdezzetek meg egy fogorvost, de a Zimafluor az ilyen jellegű tabletta. De nem tudom, hogy milyen idős korig van értelme alkalmazni. Mert nekem úgy rémlik, hogy csak fogáttörés előtt lévő fogakat erősíti, de nem akarok hülyeséget mondani.
Egyébként ha meg tudjátok oldani, hogy ne nyelje le az Elmex-gélt, akkor hasznos lehet, de ha lenyelné, akkor semmiképp se használjátok. Bocsi, ha most ezzel hülyeséget írtam, mert egyértelmű a válasz, de én még csak egyszer találkoztam Down-kóros kisgyerekkel, de ő olyan 2 éves volt.
Meg nem tudom, hogy hova valósiak vagytok, de konkrétan Szegeden TB-alapon csinálnak olyat, hogy a fogyatékkal élők fogkezelését bódításban végzik.
Így ha félévente megcsinálnák a húgodnál a fogorvosok a professzionális fogtisztítást, szerintem sokat jelentene. És semmi rossz élmény nem érné! De tuti van Pesten is ilyen, esetleg Debrecenben és Pécsen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!