Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mivel kezeljem a szájszagom?

Mivel kezeljem a szájszagom?

Figyelt kérdés
17éves lány vagyok,napjában 3-4szer mosok fogak,étkezések után, és dohányzom,szóval általában utána is, este lefekvés elött is,mégis reggel mikor felkelek,büdös a szám ... mit tudnék tenni,hogy javuljon a helyzet?
2009. márc. 22. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Most ezt nem bántásból mondom, de az lenne a "legegyszerűbb" (még ha nem is az), ha a cigiről mondanál le. Még így 17 évesen van rá jó esélyed. Egyébként az sokat segít, ha magát a nyelvet is alaposan megtisztogatod, mert sokszor ott tapad meg a lepedék. A boltban lehet venni egy spatulát, ami a nyelv tisztítására van kitalálva. Nagyon nagy a különbség.
2009. márc. 22. 09:43
 2/5 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy dohányzik, de nem biztos, hogy az az oka az egésznek. Például én ki nem állhatom a cigarettát, én is többször mosok fogat naponta, és a nyelvemet is meg szoktam mosni, mégis reggelente, illetve a délután közepére rossz szájízt érzek. Én se jöttem rá, hogy mit lehet ez ellen tenni, szóval én is kíváncsi lennék a "gyógymódra".
2009. márc. 22. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a kérdés elolvasása után arra következtettem, hogy a kérdezőnek az a gondja, hogy nem tud mit kezdeni azzal, hogy dohányosként szájszaga van. Azt nem fejtette ki, hogy dohányfüstös leheletre gondolt-e vagy sem. Én így értettem. Talán bizonyos ételek is kiválthatják.
2009. márc. 22. 11:20
 4/5 A kérdező kommentje:

egyenlőre a cigit nem olyan könnyű letenni,szóval emellett kéne valami hatásos :/

köszönöm az eddigi válaszokat.

2009. márc. 22. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:

A reggeli szájszag természetes dolog, ez szinte minden embernél előfordul. Felkelés után rögtön moss fogat, akkor nem fogsz kellemetlen ízt érezni a szádban.

Valahol olvastam, hogy szegfűszeg jó ez ellen, de ez nem biztos

2011. ápr. 4. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!