Felnotteknek a fogszabalyzo mennyibe kerul sztk-s fogorvosnal?
Nagyon jo sztk-s fogorvoshoz jartam korabban, hozza mennek vissza emiatt, igy maganfogorvosban nem is gondolkodom.
Azt olvastam, hogy 18 ev felett mar nincs ra tb-tamogatas.
De megis igy mennyibe kerulhet kb?
Olyan van, hogy csak alsora raknak?
Mert a felsovel nekem nincs gondom, azok szepen nottek, a lenti lett szabalytalan, mert eleve egy metszofogam nem nott ki es a tobbi igy radolt a helyere.
Hát abban nem vagyok biztos, hogy sztk-s fogorvos egyáltalán csinál-e ilyet, ugye erre külön fogszabályozó részleg vagy mi van. :D Ott meg 18 év felett nem tudodm, fogadnak-e, bár biztos. Nem mindegyik doki vacakol ezzel. Lehet külön kell tanulni is. :D
Ár elég eltérő, de 2-300ezer minimum.
Csak alulra meg úgy tudom nem lehet. Nekem anno legalábbis ezt mondták (nekem is az alsó csálé egy fog miatt), de pénz hiányában nem csináltattam meg. :S
www.dentokorrekt.hu
Szerintem a legjobb fogszabályzós fogorvos, a "betegei" 90%-a fogszabályzós felnőtt. Nekem minifém fogszabályzóm volt, alulra felülre volt 150 ezer a készülék (tehát a kettő együtt, nem külön-külön!) A további kezelések nagyjából 200-250 körül voltak.
Ennél olcsóbban nem lehet megúszni sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!