Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogszabályzó zavarhat...

A fogszabályzó zavarhat valamiben?

Figyelt kérdés
Evésben, ivásban zavarhat? Vagy akár miben?:$
2009. márc. 21. 10:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

nem ajánlatos rágózni, ilyen lágy cukorkákat (maoam és társai), főtt kukoricát enni, ilyesmik

ivásban természetesen nem zavar

2009. márc. 21. 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Keményebb, egész gyümölcsökbe sem ajánlott (pl alma, körte) beleharapni.
2009. márc. 21. 11:09
 3/10 A kérdező kommentje:
És ahogy felrakják meg leveszik meg ilyesmi, az meddig tart, és fáj?
2009. márc. 21. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:
hát, kb 1-1,5 óra míg felteszik, a leszedés kb 30 perc. maga az, hogy felteszik nem fáj, utána fáj eléggé egy pár napig
2009. márc. 21. 12:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen segítő készek vagytok! Még olyat is kérdezek hogy hogy fáj, feszít vagy valami ilyesmi, de ugye nem nagyon? Én nagyon félek ettől! És az meddig tart még megcsinálják tehát olyanok h mintát vesznek és az mikorra lesz kész a rendes fogszabályzó? Köszönöm, hogy írtok! =)
2009. márc. 21. 13:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

nos nem akarlak elkeseríteni, de én az első pár napban mikor feltették aludni sem tudtam, fájdalomcsillapítókon éltem. ez kb 1 hétig tartott. utána már nem igazán jelentkeztek ilyen tünetek.

a minta levétele kb 5-10 perc, aztán csinálnak röntgent (vagy még előtte), az még 20 perc.

én kb a mintavétel után 2 hétre kaptam meg a fogszabályzóim

2009. márc. 22. 11:36
 7/10 anonim ***** válasza:
engem nem zavar semmiben, igaz, kemény dolgokat kicsit nehezebben harapok. ha havonta meghúzzák, utána szokott fájni 1-2 napig, aztán egész hónapban semmi. más másfél éve fentvan, 17 éves vagyok, csak ezért zavar néha :S és még legalább egy háromnegyed év :(
2009. márc. 23. 19:07
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszöm megint csak a válaszaitokat, kérek még belőlük :P!

Még azt szeretném kérdezni, hogy úgy vehetnek le mintát a fogsazbályzóhoz hogy még bent vannak azok a fogaim amik nem lesznek bent amikor fönt lesz a fogszabályzó tehát amik "nem kellenek fogaim", az zavarhat vmiben h azok bent vannak? Amúgy a foghúzás az fáj? És ha igen mit érzek, mennyire, hogyan? "Élmény" beszámolókat várom! =) Köszönöm, hogy segítőkészek vagytok! Imádom ezt az oldalt és a fogak és szájápolás témát! :):P

2009. márc. 26. 20:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Úristen! Hnap megyünk megnézetni a fogaimat hogy lehet-e fogszabályzóm (mert ha nem akkor csak mégrosszabb lesz)! Szurkoljatok hogy lehessen! És még kérlek írjatok!!
2009. márc. 31. 21:10
 10/10 A kérdező kommentje:
És lehhhet! :)
2009. ápr. 9. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!