A fogszabályzó zavarhat valamiben?
nem ajánlatos rágózni, ilyen lágy cukorkákat (maoam és társai), főtt kukoricát enni, ilyesmik
ivásban természetesen nem zavar
nos nem akarlak elkeseríteni, de én az első pár napban mikor feltették aludni sem tudtam, fájdalomcsillapítókon éltem. ez kb 1 hétig tartott. utána már nem igazán jelentkeztek ilyen tünetek.
a minta levétele kb 5-10 perc, aztán csinálnak röntgent (vagy még előtte), az még 20 perc.
én kb a mintavétel után 2 hétre kaptam meg a fogszabályzóim
Köszöm megint csak a válaszaitokat, kérek még belőlük :P!
Még azt szeretném kérdezni, hogy úgy vehetnek le mintát a fogsazbályzóhoz hogy még bent vannak azok a fogaim amik nem lesznek bent amikor fönt lesz a fogszabályzó tehát amik "nem kellenek fogaim", az zavarhat vmiben h azok bent vannak? Amúgy a foghúzás az fáj? És ha igen mit érzek, mennyire, hogyan? "Élmény" beszámolókat várom! =) Köszönöm, hogy segítőkészek vagytok! Imádom ezt az oldalt és a fogak és szájápolás témát! :):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!