Napi hány órát hordjam az éjszakai fogszabályzót?
Most vették le az állandót,és a doktornő azt mondta,hogy ha itthon vagyok mindig legyen bent,és éjszaka is,mert az eleje nagyon kritikus,és visszarendeződhetnek a fogaim.
Ugyan ilyet kaptam:
Ha napi 10-12 órát bentvan kb az úgy jó? Mert keveset tartózkodom itthon,és ha elmegyek valahova,akkor ezt nem igazán tudom bent hagyni,mivel pösze vagyok benne,és kényelmetlen is,mellesleg fájnak tőle a fogaim. Előre is köszi a válaszokat!
Amikor otthon vagy, akkor tedd be (éjszakára is). Öcsémnek is hasonló volt, ő is így használta.
Ha fájnak tőle a fogaid, akkor az jó, hiszen úgy állnak helyre. (persze, remélem nem elviselhetetlen). Ha az ínyed fáj tőle, Corsodyl oldat jó rá. Néha akár be is áztathatod benne a fogszabályzót, amíg nem vagy otthon.
nekem is volt de én csak éjszaka hordtam és mégis szép lett nem kell siettetni idő kell mindenhez
nekem már vagy 15 éve nincs de pösze vok néha még mindig :)
Én is fogszabis voltam, de miután levették nem ajánlottak éjszakait, hanem egy ilyen belső fogszabi szerűséget... vagyis ne úgy képzeld el mintha ugyanolyan lenne mint a külső...szóval egy sima drót odarögzítve középre a fogaimra...abszolút nem zavar :)
semmi bajom vele, és nem is fáj! és így biztos lehetsz abban, hogy ez a nap 24 órájában mindig rajtad van és nem változnak vissza a fogaid!
esetleg ha nem bírod ki az éjszakait, akkor kérdezz rá hogy mennyi pénzbe kerül...mondjuk nekünk nem kellett rá fizetni pluszba! egy próbát megér! :) én csak ajánlani tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!