Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Napi hány órát hordjam az...

Napi hány órát hordjam az éjszakai fogszabályzót?

Figyelt kérdés

Most vették le az állandót,és a doktornő azt mondta,hogy ha itthon vagyok mindig legyen bent,és éjszaka is,mert az eleje nagyon kritikus,és visszarendeződhetnek a fogaim.

Ugyan ilyet kaptam:

[link]

Ha napi 10-12 órát bentvan kb az úgy jó? Mert keveset tartózkodom itthon,és ha elmegyek valahova,akkor ezt nem igazán tudom bent hagyni,mivel pösze vagyok benne,és kényelmetlen is,mellesleg fájnak tőle a fogaim. Előre is köszi a válaszokat!

2011. jún. 10. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Hordd, amennyit csak tudod. Gondolom, te sem szeretnéd, hogy visszarendeződjenek a fogaid. Egyébként a minimum időtartamról a doktornővel kellett volna konzultálnod.
2011. jún. 10. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Amikor otthon vagy, akkor tedd be (éjszakára is). Öcsémnek is hasonló volt, ő is így használta.

Ha fájnak tőle a fogaid, akkor az jó, hiszen úgy állnak helyre. (persze, remélem nem elviselhetetlen). Ha az ínyed fáj tőle, Corsodyl oldat jó rá. Néha akár be is áztathatod benne a fogszabályzót, amíg nem vagy otthon.

2011. jún. 10. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem is volt de én csak éjszaka hordtam és mégis szép lett nem kell siettetni idő kell mindenhez

nekem már vagy 15 éve nincs de pösze vok néha még mindig :)

2011. jún. 10. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is fogszabis voltam, de miután levették nem ajánlottak éjszakait, hanem egy ilyen belső fogszabi szerűséget... vagyis ne úgy képzeld el mintha ugyanolyan lenne mint a külső...szóval egy sima drót odarögzítve középre a fogaimra...abszolút nem zavar :)

semmi bajom vele, és nem is fáj! és így biztos lehetsz abban, hogy ez a nap 24 órájában mindig rajtad van és nem változnak vissza a fogaid!

esetleg ha nem bírod ki az éjszakait, akkor kérdezz rá hogy mennyi pénzbe kerül...mondjuk nekünk nem kellett rá fizetni pluszba! egy próbát megér! :) én csak ajánlani tudom! :)

2011. jún. 10. 22:18
 5/6 anonim válasza:
Nekem miután levették az állandót,non-stop kellett hordani,olyan 3 napig,csak evéskor levenni,aztán megmosni a fogamat,és visszatenni.Én ezt mondjuk nem tartottam be,mindig csak éjszaka volt bent,de nem rendeződtek vissza a fogaim egyáltalán.Viszont éjszaka mindenképpen kell,nekem ha már 1 napot is kihagytam,éreztem,hogy kicsit jobban fáj amikor felveszem.
2011. jún. 11. 14:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha itthon vagyok,egész nap bent van,és éjszaka is! Ma csak két órára mentem el,de amíg kocsiban voltam,bent hagytam. Ha este bulizni megyek,akkor viszont nem tudom berakni...Erre valami ötlet? :)
2011. jún. 11. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!