Mit lehet kezdeni a fogaimmal? (kép)
Szeretnék fogszabályzót, de nem tudom milyen kéne, meg hogy mennyibe fájna. 23 éves vagyok, csak össze kéne húzni őket, mert nem nagyon szeretik egymást. Kérnék egy kis segítséget.
Előre is Köszönet, DaN!el
Szia,
Először is menj el egy fogorvoshoz,és mond el neki hogy fogszabályzót szeretnél,ő meg fogja vizsgálni a fogaid,és utána elmondja hogy van-e rá lehetőség vagy nincs.Szerintem erre biztos van,mert egy barátnőmnek is ilyen fogai voltak és pár hónapon belül teljesen szabályos lett a fogsora.A fogorvos majd ad egy beutalót,ahol fogszabályzókat készítenek,és ott majd mindet elmondanak. =)
Semmit, pont jók ezek így.
Ha majd megindulnak jobbana bölcsességfogaid, úgyis előrenyomják és összezárják a többit.
1 év minimum kell minden fogszabályozáshoz.
Az ára olyan 110 ezer/fogsornál kezdődik. De nehogy kifizess többet csak azért, hogy porcelán vagy műanyag legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!