Van valakinek bármilyen tapasztalata a white smile fogfehéritő tollal kapcsolatban?
Én most találtam egy hirdetést a citromail-emből kilépve [link] ez az az oldalt. Nekem a hozzászólásokból azonnal kiderült, hogy mind kamu, ezért írtam én is egyet, hogy a termék lehet, hogy jó, de a hozzászólásokon sajnos látszik, hogy mű (és ha a moderátor nem teszi ki a hozzászólásomat, akkor sajnos igazam is van).
Ezt írtam, majd meglátjuk, kiteszik-e de nem valószínű. Mikor itt olvastam, hogy más is észrevette a hamis hozzászólásokat, akkor bebizonyosodott bennem.
A termékt kipróbálnám, bár nekem nem is a bortól, se cigitől, se kávétől, se az elöregedéstől sötétek a fogaim, nem tudom, ez a fogzománcra mennyire van "jótékony" hatással.
Különben ezt meg lehet rendelni ilyen vatera-, teszvesz-szerűségeken, és akkor nem szopja le a pénzt a kártyánkról, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!