Fogszabályozás 20 évesen? Tényleg ennyire drága?
Nekem az állandó fém lett volna 130ezer, alul-felül, de valami speciális cucc kell hozzá, így 150 lett, ha porcelánt választottam volna, az 30ezerrel drágább. Lehet, hogy ha csak egy kell, akkor 80 ezerből kijön.
(És mindezt azért, mert anno mikor államilag finanszírozott lett volna, a kijelölt fogszabályzódokim sz*rt rám... Lehet nem voltam szimpatikus...)
Nekem államilag finanszírozott volt.
Bírtam az orvosomat, kedves volt, alapos és gyönyörűek lettek a fogaim.
Kb. 50 000 Ft-omba került csak.
100 ezer nagyon kevés. Annyiért épphogy felrakják egy olcsóbb helyen, ha nincs komplikáció. Gyűjts még egy kicsit, ezzel sajna nem tudsz mást tenni.
Egyébként biztos, hogy az állandó jó lesz? A kivehetővel miért nem lettek tökéletesek?
Én ugy gondolom hogy az állandó fogszabi segitene. Csak felülre. És nekem tökéletes a sima fém is, ugyanis valamiért nagyon tetszik :)
a kivehetövel visszaálltak a fogaim, pedig rendszeresen hordtam. Ooh ugy elkeserit hogy réses fogam, és irigylem azokat akiknek szép sorban vannak :) marad a sporolás.. Köszi a válaszokat! Várok még tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!