Hegyes szemfog, miért van ez? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Amióta megvannak a maradandó szemfogaim, azóta olyan, mintha vámpír fogam lenne. Eleinte kissé zavart, mert majdnem elvágta a nyelvem, de mára lekopott, de még mindig eléggé élesek, de ma már inkább egy vadászkutya szemfogához hasonlítanak, miért lett ilyen a szemfogam?2011. máj. 29. 13:15
1/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen. Fogalmam sincs miért, mivel senki másnak nem ilyen a családban. Én sem tudom miért ilyen az enyém, de elviselem.:)
18/N
2/3 anonim válasza:
nekem is ilyen volt csak letört.
3/3 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Szerintem különösen szexi ha egy nőnek hegyesek a szemfogai. Nekem nagyon tetszik, pedig utálom a vápíros baromságokat (filmeket, könyveke).
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!