Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Letört a fogamból egy darab?

Letört a fogamból egy darab?

Figyelt kérdés
nemrég vették le a fogszabályzót. a hátsó fogakon ugye volt ilyen fémgyűrű vagy mi. ugye utána a ragasztót leszedi. na és pár nap múlva, a fogam belső részén, az ínyemnél letört egy kis darab. nem fáj, ugyan úgy tudok vele rágni. de azért, lehet ettől bajom?
2011. máj. 25. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:

nem. nem lehet.

egyébként, a fogszabályzót te hogyan intézted, és mennyi ideig volt rajtad? részletesen letudod írni, amig hordat, milyen érzés volt?

ezen a héten akarok neki kezdeni...

2011. máj. 26. 06:24
 2/4 A kérdező kommentje:
az a baj, h rosszat kérdezel, h én pont megjártam ezzel a fogszabályzóval. nem nagyon akartak befelé menni a fogaim.. hát.. rajtam 2 évig biztos, talán 3 évig rajtam volt.. =// amikor felteszik, semmit sem érzel. talán amikor hátul felteszik a gyűrűket, az is picit. de am semmi érdekes. (én mondom, aki egy szuritól is fél! :D) utána egy ideig eléggé fájni fog, mivel meghúzzák. de egy kis idő múlva ez elmúlik, és már észre se veszed. jobban kell majd tisztítani is. ha pedig vhol kikezdi a fogszabi (ami ritka), akkor adnak rá ilyen viaszizét. hát te biztos jobban jársz mint én, neked lehet csak 1 évig kell hordani. nekem sajna még így se szépek a fogaim, mert már nem lehet rajta alakítani vmiért. nekem kész csalódás volt az egész, mivel eleve nem gondoltam magam szépnek, így levett az önbizalmamból. de am meg nincs benne semmi különös. ha meghúzzák, kicsit fáj, evésnél fogpiszkáló. de nagyon megéri, mivel 1-2 év és gyönyörűek lesznek a fogaid. meg amíg rajtad van, addig biztos, h ragyogni fog a mosolyogd.. :D:D ismerősömnek is van. neki pl meg se kottyan h van, még szereti is.
2011. máj. 26. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:

igazán szellemes választ adtál:D köszönöm:D

deeee... helyesbítek, azért egy dokival meg kéne nézetni, mert utánna néztem. ha letört egy kisrésze a fogacskáádból, elszaporodnak a baktériumok a nyilt csontrészen, majd bomlásnak indul.

2011. máj. 26. 19:05
 4/4 A kérdező kommentje:
oh. okés :D majd megnézetem, köszi :D
2011. máj. 28. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!