Mitől lehet a szájba apró hólyagok? Hogyan kezeljem?
Ma reggelre az ínyemen 5-6 hólyagocska lett.annyira fáj,hogy se enni se aludni nem tudok tőle.
Rendszeresen cserélem a fog kefémet,a legjobb fogkrémet veszem. Naponta 3x mosok fogat. Mégis van és évente egyszer,kétszer előjön.
Mit csináljak ?,mivel kezeljem? Egyáltalán mitől van?
Erre hasonlít.
[url= [link]
szerintem afta létezik rá ecsetelő de nem igazán múlik el csak pár nap vagy 1hét alatt magától
és akinek kijön annak sajnos mindig
okozhatja mosatlan gyümölcs vagy valami baci nem nagyon lehet kikerülni
erősítsd az immunrendszeredet
azért annyira nem ártalmatlan, nekem is volt, nem törődtem vele, begyulladt, min állat és olyan szájfertőzést kaptam, hogy rémálmok kísértenek miatta. :D Jó nem szó szerint rémálmok, de többet ilyet soha....:S
gyógyszertárban kérj rá ecsetelőt, és ne sajnáld rá a pénzt.. tehát valami jobb fajtát vegyél.
grapefruitmag csepp is jó rá természetesen a nem keserű nagyon erős vírus,baktérium gomba csíra ölő
ill.ezüst kolloid
18:12 vagyok.
Igen sajnos ez olyan, mint a herpesz, akinél egyszer jelentkezett örökre "benne marad"
Fúú nehezebb vizsgák előtt van, hogy úgy nézek ki, mint akit szájba csapkodtak:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!