Magán orvosnál mennyi a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Annyi lenne a kérdésem, hogy néztem egy magánorvost akinél az ár 15ezer volt, de ez az alsó és felsőre vonatkozik vagy csak az egyikre? Nekem ez nem világos :/ Lehet csak én vagyok a hülye.. Előre is köszönöm a válaszokat :)2011. máj. 19. 19:33
1/6 anonim válasza:
Biztosan külön volt alsó és felső, mert nekünk nem magánorvosnál volt 25000 csak a felső, és ez csak egy kivehető fogszabi.
Nem lehet, hogy valamit elnéztél? Kicsit olcsónak tűnik :D
2/6 anonim válasza:
attól függ.. van ahol megússza az ember 200.000 környékén.. van ahol 400.000 is lehet .. ézért megéri a BP-i fogászati egyetemen nicsáltatmi .. mert sokkal olcsótt .. vagy SZTK-ban
4/6 anonim válasza:
Te most kivehető vagy állandó fogszabályzóra gondolsz? Mert az állandó csak fölülre nekem 120000 volt.
5/6 A kérdező kommentje:
őő állandóra gondolok.. és meglehet, hogy elnéztem :) de köszönöm a válaszokat :)
2011. máj. 21. 18:44
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy egy nulla lemaradt... bár az is elég kevés, főleg hogy magánfogorvos. Nekem az államiban lesz alsó meg felső, 160.000 Ft. Ugyanez a magánnál 2.7000 lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!