Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek meddig lesz még...

Szerintetek meddig lesz még fent a fogszabályzóm (böv. + kép)?

Figyelt kérdés

nyilván kérdeztem már az orvosomat, de minden alkalommal mást mond... és nem azért mert látja hogyan alakul és ahhoz képest... hanem tényleg szerintem fogalma sincs csak mond valamit. nem túlzok kb azt is tőlem szokta kérdezni, hogy milyen ívek vannak fent...

minden vizitnél megkérdezi ugyan azt, oké, hogy nem emlékezhet minden páciensére, de ez kicsit túlzás.

na mind1 szóval szerintetek meddig lesz még fent?

a felső már jó, csak nem akarják külön leszedni. az alsót nézzétek. kb 2 éve van fent 18 éves vagyok és azt hiszem még 1 ívcsere lesz alul de lehet h 2 nem tudom pontosan.

[link]

2011. máj. 18. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

miért nem rakott fel az orvos rögzítőt a húgodnak? Ezt nem értem! Az én Húgomnak július elején veszik le és rögtön rakja hátra fel a rögzítőt, nehogy szétcsússzanak azt mondta.

mi ezt választottuk, mert az éjszakai nem ér semmit!

Ja és ez a rögzítő nem látható kívülről, mert a fog hátuljára rakja fel!

Én sajnos nem tudom megállapítani, mennyi idő, amíg leveszi, ha kell még 2 ívcsere, akkor 4-6 hónap szerintem.

mert mi 2 havonta jártunk ívet cseréltetni, majd mintát vesz a végén, és utána leveszi!

2011. máj. 19. 06:47
 12/18 anonim ***** válasza:

Olyan kép kéne, ahol összezár a fogsorod!

Mert az egy dolog, hogy szép az íve, de a harapás még lehet rossz!

Gumikat kellett akasztgatnod már?

2011. máj. 19. 09:39
 13/18 A kérdező kommentje:

a harapásom jó, pár hétig már volt gumizás is, szóval az rendben van.

"Petronius válasza:"

:DDDDD hozzászólásodon röhögtem, ha ilyen szerencsétlen vagy, hogy felfordul a gyomrod egy fogsor láttán, hányd le magad nyugodtan engem nem zavar :D

2011. máj. 19. 12:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Főleg úgy írja, hogy felfordul a gyomra, hogy tudta nagyon jól, hogy a fogsorodról lesz fönt kép, mivel fogszabályzóról kérdeztél. Gondolhatta volna, hogy nem a kiskutyádról teszel fel képe...

Minek kellett megnézni??? Tudom miért, hogy beszólhasson, ez megy itt, már megszoktuk:P

2011. máj. 19. 12:09
 15/18 anonim ***** válasza:

szia

szép lett a fogsorod, én kérdezni szeretnék tőled!

anno kellett fogat húzni?

2011. máj. 19. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem is nagyon szép lett. :) De most már ne legyél türelmetlen, nehogy ezen a kis időn múljon, hogy visszamásznak-e a fogak, ha már ennyit kibírtál. :) Kitartás még kicsit! Meg majd az éjszakaival is! Mert megéri.
2011. máj. 19. 23:45
 17/18 A kérdező kommentje:

köszi!

húzni "csak" a bölcsességfogakat kellett/kell eddig 1-et szedettem ki, a maradék hármat majd nyáron fogom. az nem egy nem élmény... de muszáj, mert teljesen ferdén áll és széttolná őket + lehet, hogy ki se tudna nőni és akkor majd begyullad stb...

tehát azon majd túl kell esni gyorsan... ez az egyetlen rossz dolog benne.

más fogamat nem kellet húzni, de van akinek kell...

2011. máj. 20. 09:49
 18/18 A kérdező kommentje:
*nem egy nagy élmény
2011. máj. 20. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!