Fogfehérítés Fogkrémmel? (többi lennt)
A szodabikarbonat ne ajanlgassatok mar! Annyit olvasom, hogy az emberek javasolgatjak.
A szodabikarbonaval en az arcomat szoktam bedorzsolni, amolyan arc-radir helyett, es meglepo hogy utana milyen sima lesz az arcborom, ergo ledorzsoli a felso hamreteget.
Tudom, hogy a fogak erosebbek, mint a bor, de minden egyes hasznalat utan egy ici-picivel vekonyabb lesz a zomancreteg a fogom. Ez pedig hosszu tavon nem vezet jora.
Hiaba lesz feherebb a fog a sz.bikarbonatol, az eredmeny nem eri meg a kockazatot. Ez olyan mint mereggel vakondot kionteni, igaz, h a vakond meghal, de mellette a fold is szennyezett lesz.
Sokfele fogkrem van, amire ra van irva, h feherito hatasu. A legtobb fogkremben viszont van fluorid, amirol itt olvashatsz www.ketezeregy.hu/egeszseg/fluor
Amugy vannak olcsobb es artalmatlanabb megoldasok fogfeheritesre. Pl. 3%-os hidrogen peroxid (H2O2) gyogyszertarbol. Azzal oblogess hetente 2x 3x estenknet kb. 30 masodpercig. Utana kopd ki, oblitsd ki a szad es 1-2 het mulva garantaltan latni fogod a hatasat. A feherites mellett meg fertotleniti is a szadat. (Tudom, mert evek ota hasznaljuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!