Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tudtok ajánlani ami...

Mit tudtok ajánlani ami látványosan fehéríti a fogakat? :D

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
fogorvosnál fogfehérítés
2011. máj. 11. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Fogfehérítés

Vagy szódabikarbóna-de ezt úgy olvastam nem ajánlatos mindennap használni, mert tönkreteszi a fogzománcot. Maximum 3 hetente 1x 2x.

Vagy használd a Blanx fogkrémet. Barna színű a csomagálása. és kávésoknak dohányosoknak ajánlják előszőr is. Nekem ez segített valamennyire. De azt hiszem ilyen otthoni praktikákkal sosem lesz hófehér a fogam. Úgyhogy még én is meggondolom ,hogy fogorvosnál érdemes lenne-e fogfehérítés.

2011. máj. 11. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
hipó
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
fehér zománcfesték ;)
 5/8 A kérdező kommentje:
A fogorvosnál fehéríteni túl drága, 10ezer forintom van csak:/
2011. máj. 11. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor valahogy gyűjts rá pénzt én is azt fogom tenni

Én már mindent megpróbáltam sosem lett olyan szép fehér. Jobb lett az állapota de én teljesen fehéret akarok.

amit csak fogorvosnál lehet elérni és lehetőleg olyat kéne majd választani ami tartós. És ha már egyszer elméssz akkor utána tartsd is meg. A legszebb benne az, hogy én ezt örökölteM :D Apának is ilyen. És mégcsak nem is kávézok meg nem is dohányzok.

Amit írtam a Blanx fogkrém azt próbáld ki nekem is használt valamennyire.

[link]

így néz ki csak ne kéket, hanem barnát válassz..

2011. máj. 11. 15:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké, kipróbálom, kösz:)
2011. máj. 11. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:

En evek ota oblogetek 3%os hidrogen peroxiddal (H2O2), es mikor talalkoztam egy regi baratnommel, felkialltott, hogy te jo eg, mitol ilyen csillogoak a fogaid. Ugyanis a hidrogen peroxid, amellett, hogy fertotlenit, feherit is!

Annyira kifeheredtek a fogaim, hogy egy gyerekkori elso tomest ki kellett csereltetnem, mert a fog kifeheredett, a tomes pedig maradt szurke es nagyon lathatova valt.

A fogorvos is azt mondta, hogy a H2O2 hatasos es nem karos (csak ne nyeld le), es megallapitotta, hogy a fogaim elertek termeszetes feherseguk csucsat :)

Azota szintfentartas miatt heti 2x 3x oblogetek csak, esti fogmosas utan es meg mindig csodaszepek :)

Ui: annyira feherit, hogy pl a mosogepbe is szoktam a feher ruhakhoz onteni fel litert es jobb mint a hipo!

2011. máj. 12. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!