Most van fogszabályzóm! Meddig? Tudok vele rendesen enni?
Figyelt kérdés
Mikortól tudok vele enni??meddig fog fájni??2011. máj. 10. 14:50
1/5 anonim válasza:
helló!
Nekem is most van...
...lassan 2 éve
ha most rakták fel akkor bizony nehéz lesz ez a hét mert még a vattacukrot se birod harapni, max sírva.
később tudni fogsz vele enni, keményet nem szabad pl almát de ha késsel összevágod akkor menni fog.
amikor az agyarászod állít majd rajta mindig fájni fog 1-3 napig a szotyiról biztos le fogsz szokni.
hogy meddig lesz fennt...
azt így nem lehet megmondani...
üdv.:én
2/5 anonim válasza:
nekem kb. fél éve van! nagyjából egy hétig kínszenvedés volt, amikor felrakták, most már csak akkor rossz 1-2 napig, amikor állítanak rajta.
3/5 anonim válasza:
miután felrakják az 1.hónap borzalmas. amikor meghuzzák, utánna max 1 hétig fog fájni.
attol függ, milyen fajta fogszabályzód van. a régebbi 2-3év, az újfajta viszont kb 1,5év.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)De olyan kilátástalan ez az egész:(Borzalmas nem tudom ti h bírtátok/bírjátok de nekem már elegem van!Biztos jobb lesz meg minden !!de szenvedek:)
2011. máj. 11. 15:30
5/5 anonim válasza:
a szépségért meg kell szenvedni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!