Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az átlátszó fogszabályzó is...

Az átlátszó fogszabályzó is kinyomja a szánkat?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 15:00
 1/3 anonim válasza:
91%
igen :( de mindegyik kinyomja kicsit, kivéve az éjszakai meg a belső, de a belső nagyon drága és kevés helyen lehet megcsináltatni aztán meg oda kell vele visszajárni ahol megcsinálták. nekem csak sima fehér van, aztmonták megszokom... hát egy nagy lószart szoktam meg pedig már hónapok óta fent van :(
2009. szept. 22. 06:58
 2/3 anonim válasza:
75%
nincs olyan hogy átlátszó fogszabályzó... maximum kerámia.. de az meg ugyanaz mint a fém csak fehérbe.. szóval ugyanúgy kinyomja a szádat, felsebesíti stb.. de pár hét alatt elmúlik.. meg lehet szokni.
2009. dec. 11. 16:54
 3/3 anonim válasza:
Nekem is fehér van(szerintem műanyag), kb 1,5 év után se szoktam meg a nevetésemet, de a beszélgetőpartnernek a szemét a saját szemedre kell vonzanod és akkor nincs gáz :) . Amúgy pár hónap után már fel se tűnik hogy ott van, csak a tükörnél furcsa még mindig nekem :). De mindig elképzelem hogy milyen lesz majd ha leveszik és mostmár nagyon szépek tehát remélem nyár előtt még megszabadulok tőle..
2010. jan. 18. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!