Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mire szoktatok gondolni a...

Mire szoktatok gondolni a fogorvosnál?

Figyelt kérdés
MA megyek időpontot kérni fogorvoshoz(újra) mert lebetegettem múlthéten és le kellett mondanom. Letört ma is egy kis darab az egyik fogamból, hátul is van egy fog ami már nem is látszódik csak egy icike picike darab van benne, és van egy-két lyukas fogam is, meg an 1-2 szuvas fogam. Azt jelzem hogy kismama voltam és akkor is romlottak a fogaim, örököltem is, meg persze nem is rögtön mentem el fogorvoshoz ha baj volt. Az lenne a kérdésem hogy ti mire szoktatok gondolni a fogorvosi székben amikor "fúrnak-faragnak" figyelem elterelés céljából? Mi játszódik le bennetek? Mert nagyon félek a fogorvostól, szinte remegek, és a gyomrom is nagyon egyben van. Nekem még nem húztak, azon kívül szinte mindent. És hamarosan eljön a húzás idő...Az mennyire fáj. Vagy olyankor mit lehet érezni?
2011. máj. 5. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem fáj a húzás, csak kellemetlen. Persze ha jól elérzéstelenítik. Nekem eddig legalább is igy volt. Én közben mindig valami verset szoktam mondani magamban. Volt már olyan kezelés is, amikor a végén megkérdeztem a fogorvost, nem ismeri e ezt a .........verset, mert elfelejtettem a végét. Ismerte.

Nyugi. Túl éled!

2011. máj. 5. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:

egyszer elalutam, miközben tették fel a fogszabályzom. :D

AM.. a foghúzás nem fáj! téll nem. ha egy gyerek aztmondja, akkor nem!! :D 12/L

2011. máj. 5. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha elérzésteleníti a fogorvos akkor tényleg nem fog fájni a húzás!

Nyugi, én tegnap voltam és egyszerre 2 fogamat tömték, kellemetlen volt de kibírtam:) becsuktam a szemem és próbáltam nem a fúró hangjára figyelni - engem az zavar a legjobban, nem is a fájdalom. Csukd be a szemed és vigyél füldugót :D

2011. máj. 5. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy húzás volt eddig, egy bölcsesség fog. Rettenetesen rá voltam parázva, de meglepő módon semmit sem éreztem belőle. 2-3 perc alatt kint volt, pedig a harmada el volt romolva. Fel a fejjel!
2011. máj. 5. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!