A fogfeherites mennyibe kerül?

Szia! Attól függ, hogy hol és hogy milyen. Az otthoni fogfehérítést olcsón reklámozzák, csak azt nem írják oda, hogy hetente kell venned új anyagot, és kb 50e Ft-ra jön ki kb.
A rendelői fogfehérítésnél nem mindegy, hogy melyik készüléket választod. Van BriteSmile, Zoom, Beyond, SoniWhite, CoolWhite, Apolite, Remedent. Vannak a lézerek is, ami a mai technológia adottságait tekintve már elavultak fogfehérítésre, annyira sok a mellékhatása.
A rendelői fogfehérítés ára 40-150 Ft -ig változhat. Arra vigyázz, ha nincsen garancia, ne menj.
Ajánlom az indavideo-ban a fogfehérítős videók közül a 10perc alatt fogfehérítés gép nélkül-t.

Erről pont keresgettem a neten tegnap.
40E - 180E Ft körül mozog.
Minél drágább a fogfehérítés annál tartósabb a fehérség.
Persze ez függ a fogfehérítés fajtájától is (ha jól emlékszem 6 típus van) és a fogorvosi rendelőtől is (hogy milyen menő) =)

A tartósság tőled függ. Az 1-2 héten belül történő dehidratációt leszámítva. Nem tud tartósabb lenni, mint 1,5-2 év, mert az ételek ismét elszínezik. Jó nagy marketing csúsztatás ez a tartóssággal kapcsolatban.
További szép napot!

szia!
nem feltétlenül osztoma sok negatí kritikát. Nekem 2 éve volt fehérítésem 50ért csinálták egy vidéki rendelőben (szerencsére nem pesti vagyok) és a mai napig elégedett vagyopk vele, szép fehérek sokan még most is megdícsérik, pedig nagyon csúnya sárga olt a kávétól és cigitől. bár nekem pont ez a fehérítés kellett, hogy leszokjam egyszerre mindkettőről mindenfajta problém a és vágyakozás nélkül.
teázni viszont rendszeresen szoktam meg borozni is néha, de nem színeződik vissza ha rendesen ápolod. és a fogorvosom is ezt mondta. a negatív kritikások valószínűleg megcsináltatták és leszarták, most meg a fogászaton vernék le...
én elmex-el mosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!