Gyökér kezelés után lehet enni? Még nem zárta be, nem rágtam vele, csak a másik oldalon, de akk nem mehet bele a kaja? Vagy az nem baj?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 09:36
1/3 anonim válasza:
Gyökér kezelés után elvile lezárja valamivel,nem rendes tömés.Mikor csinálta,nekem mikor csinlta azt mondta ne egyek azon az oldalon aznap,persze délután csinálta.
Szerintem eznap ne egyél azona felén másnap már lehet.
2/3 anonim válasza:
ragj a masik oldalom. ha valahogy megis belemegy a kaja, ne piszkalgasd, probald meg kiszivni onnan. nem szabad piszkalgatni, nehogy jobban elzarodjon. ugy tudom, hogy masnap mar fogkefevel finoman tisztithatod.
3/3 A kérdező kommentje:
okés, azon az oldalon nem ettem, csak most féltem, h nagy gáz e h ha véletlnül bele megy a kaja:) köszi a segítséget
2011. ápr. 28. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!