Miután felrakták a fogszabályzót mennyi ideig nem tudtatok rendesen enni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 17:30
1/6 anonim válasza:
A 2. nap bakerolls-t vettem magamnak Te.scoban, és azt ettem tök lazán :D
2/6 anonim válasza:
Ez teljesen egyén-és problémafüggő,nekem frontalisan volt hatalmas torlódás,szóval 1 teljes hétig csak bébipapi állagú kajákat tudtam enni...Aztán gyakoroltam szendviccsel,másfél hét alatt teljesen ugyanúgy ettem,mint máskor.
3/6 flora08 válasza:
Nekem is kb. egy hét volt, mire normálisan tudtam rágni és enni:S
4/6 anonim válasza:
Nekem is kb. egy hét, de utána is csak úgy ettem pl. szendvicset, hogy katonákra vágtam előtte:) Én nehezen tudtam rávenni magam a fogszabályzóra, de közben rájöttem: ez az igényesség, és büszke vagyok magamra:) És amúgy meg senkit nem érdekel:D kitartást hozzá:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Mennyire fáj,egyébként??a fájdalom miatt nem lehet rendesen enni?
Kedden rakják fel:)
2011. ápr. 24. 20:49
6/6 anonim válasza:
Én megfogadtam annó, hogy én csakazértis enni fogok, mert csak nem fáj annyira...:D
Hát...próbálkoztam, de egy palacsintát nem tudtam megenni, annyira zsibbadt és fájt...
Kb 2-3 napig ettem pépeset (paradicsomszószos húsgombócot l, és a gombócot összenyomtam villával...:D), aztán tudtam enni puhább dolgokat. 1 hét után már tudtam rendesen enni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!