Megyek a fogorvoshoz és izgulok :D ti nem szoktatok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 13:28
2/7 anonim válasza:
Én konkrétan félek. Bár mióta a mostanihoz járok, kevésbé. Elég jó fej.
3/7 anonim válasza:
Dehogynem. Sőt, amikor leülök az orvosi székbe, majdnem kiugrik a szívem. De aztán minden oké lesz. :D
4/7 anonim válasza:
De, én is szoktam...de gondolj arra, hogy pár perc lesz az egész valószínűleg :)
5/7 anonim válasza:
fél óra és már mehetsz is haza, ebben bennevan a szuri, emg minden.
6/7 anonim válasza:
én mikor fogorvosi székbe ülök, arra gondolok, hogy mások sokkal nagyobb fájdalmakat élnek át, lehunyom a szemem, és ha fáj (de nem fáj :)) akkor egyszerüen nem érdekel, leszoritom erősen a szemem és várom, hogy aztmondja végeztünk :D GONDOLJ ARRA MIKÖZBEN A SZÉKBE ÜLSZ, HOGY EZUTÁN MIT CSINÁLSZ MAJD, MIT SZERETNÉL ENNI, MEG BARÁTNŐDRE VAGY ARRA A FIÚRA AKI TETSZIK NEKED:D volt mikor végig gondoltam az egész életem xdd annyira beremerültem, hogy 2x szólt a doki, hogy kész vagyok :D:D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Túl vagyok rajta, egyáltalán nem fájt injekcióval :))
2011. ápr. 19. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!