Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől fáj a fogam? Többi lent.

Mitől fáj a fogam? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nemrég voltam fogászaton, mert fájt 1 fogam. Lyukas is volt, azt lekezelték, nagyjából azóta jó. De azóta néha előjön az, hogy csak úgy elkezd fájni valamelyik fogam...mindig másik, de a fájdalom ugyanaz benne. Kb 15 percig tart. Fáj rendesen. Már a falnak megyek tőle, hogy fogalmam sincs mi lehet a baja. Segíííítseket!
2011. ápr. 17. 08:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán fantomfájdalom lehet,mert az a tömött fogad sajnos így tömve sem lesz jó,húzni kell. Nekem is volt ilyen,elmentem kihúzattam,egy megváltás volt.
2011. ápr. 17. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Fognyaknál fáj, vagy belül?
2011. ápr. 17. 08:50
 3/3 A kérdező kommentje:

2.nak. Nehéz megmondani, inkább az egész fogam lüktet.

1.nek. Hát az simán lehet, mert gyakorlatilag szétfúrta a fogam, alig maradt belőle valami és még mondta is, hogy lehet, hogy jobban jártunk volna ha kihúzzuk, csak nem akarta mert hátsó rágó fog volt. Hát ha nem csökken majd a fájdalom kihuzatom. Köszönöm a válaszokat.

2011. ápr. 17. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!