Mennyibe kerülne ez a fogászati beavatkozás? Lent kifejtem
Több dolgot szeretnék kérdezni.
Először is: Azt hiszem van lyukas fogam,de nagyon félek elmenni fogorvoshoz. A lyukas fogat ugy tudom kicsit megfúrják mielött betömik. Kap az ember olyankor érzéstelenítőt? Tűvel adják? Nekem súlyos tű fóbiám van,nagyon félek tőle. A kérdésem ami nagyon érdekelne az,hogy lehet e fogat tömni altatásba és mennyibe kerül?
A másik kérdésem az,h mennyibe kerülne az ha altatásba kihuzatnám az összes fogamat és újakat tetetnék be? Magyarországon csinálnak egyáltalán ilyet?
Köszönöm előre is!
Jobb helyeken kapsz érzéstelenítő zselét már az injekció előtt is.
Az utóbbiról meg konzultálj egy fogorvossal. Még egy olyan "egyszerű" dolgot is, mint a fogszabályzó, hiába dettó ugyanaz a készülék meg minden 10 orvos 10 féle áron rak fel, esetemben pl. a 140ezertől a 320 ezerig volt mindenféle ajánlat UGYANARRA a készülékre.
1.én töméshez nem szoktam kérni injekciót, ha csak kis luk nem fáj, megcsinálja a doki anélkül is.
2. igen, lehet implantátumokat csináltatni,kb 200.000 egy fog, tehát 28 (bölcsesség helyére nem tesznek) az 5,6 millió. azért ennél egy kicsit olcsóbb, ha mindet kéred, olyan 3-4 millából szerintem megvan.
hát uj fogaim nem mostanában lesznek akkor :( max ha nyerek a lottón.
Még a fogszabályzóra is személyi kölcsönt kell majd felvenném. Annak a felrakása fáj?
Ugy félek h betömi a lyukas fogamat,és tűvel ad érzésteleítőt.Attól rosszul vagyok ha csak tűt látok,volt h már el is ájultam. nagyon félek
Maga a tömés nem fáj, de a fúrás az fájhat, ha mély a lyuk. Ezt a doki látja, mielőtt belekezdene, és olyankor ad érzéstelenítő injekciót. Ettől nem kell ám félni, nagyon pici, vékony tű, és ha becsukod időben a szemed, nem látod egyáltalán mit csinál, érzésre meg egyáltalán nem vészes. Nekem nem is szokott fájni.
DE ha kicsi a lyuk, akkor szuri nélkül se fáj. Vagy beszéld meg a dokival, hogy elkezdi fúrni, de te meg szólsz ha fáj, és csak akkor ad szurit, ha már nem bírod.
Igen,kapsz előtte érzéstelenítő injekciót,van,hogy 2-3at is.
Altatásban is létezik,de általában csak szellemileg sérülteket szoktak bealtatni a beavatkozás előtt.
Magán klinikán simán kérhetsz altatást.
A 2. kérdésed meg abszurd,ha amúgy jók a fogaid.
De ha otthon kitennél az asztalra egy fecskendőt,hogy mindig lást,kézbe vehesd,rövid idő alatt legyőzhetnéd az irtózásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!