Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

28 éves, 3 gyerekes anyuka vagyok. 10 éves korom óta rendszeresen járok fogorvoshoz. (minden évben)

10 évesen már 14 fogamat tömték.Reggel este mosom a fogam,és már ott tartok,hogy alig van.6.db koronám van felül

ezenkívül semmi. Alul meg már már csak a kirakat,ami szintén hiányos. Már az utcára nem merek ki menni.Nagyon szégyenlem magam. Tavaly ilyenkor is jártam fogorvoshoz,akkor 4 -et vettek ki szájsebészeten,megcsinálták annyira,hogy már csak a hiánypótlás maradt el,amire sajnos nincs pénzem. Fél évente kb a fogorvosnál kötök ki mert már megint fáj az egyik. Hitelt nem vehetek fel,mert már ami van azt sem igen bírjuk fizetni.

Annyira szégyenlem így magam,már az sem érdekelne ha kivehetős fogsorom lenne,csak legalább lenne.

Köszönöm a válaszokat.

2011. ápr. 15. 18:06
 1/1 A kérdező kommentje:
Mindig mondja a fogorvosom,hogy ez már nem várhat,meg kell csináltatni,de nincs rá keret.Én lennék a legboldogabb ha lenne. Különben anyukámnak is ilyen rosszak a fogai.
2011. ápr. 15. 18:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!