Porcelán fogak? Bevállaljam?
Használj elmex fogkrémet ha annyira szuvasodik a fogad és igyál zöld teát mivel fluor van benne!
Én megcsináltatnám a porcelán héjakat ha erre gondolsz:)
Az nagyon drága, mert csavarozni fogják.
Munkatársamnak 1,4 m volt és csak a felső fogai.
Szerintem inkább keress valami jó fogorvost, aki fájdalom nélkül végzi a beavatkozást.
Egyébként tudom miről beszélsz.
Volt két rossz fogam, megcsináltattam, hazajöttem.
Nézegettem tükörben, erre éreztem, h valami nem stimmel.
A másik oldalon az egyik fogamból csak úgy kipattant egy darab.
Nem akartam elhinni, olyan jó volt, h végre ehetek normálisan, nem fáj, nem kell agyalnom a dokin.
Erre tessék...
De kerestem normális dokit aztán most már nem érdekel, h van, nem félek.
először is felül a 4. fogamat ki kellett húzni akkor várni kellett,hogy begyógyuljon kb 2 hetet,addgi jártam lézeres kezelésre,hogy jobban gyógyuljon.Aztán a még saját fogaimról is vett mintát(rá kell harapni egy ilyen zselészerű anyagra) utána hozzálátott a csiszoláshoz.Kaptam érzéstelenítőt,semmit nem éreztem csak a fúró zizegését,az elég furi de fájni nem fáj:)
Ha lecsiszolta őket akkor ismét mintavétel(megint ráharapsz arra a zselés izére).Aztán vártam 2 napot,és el kellett menni a próbára ahol csak a formáját nézték és alakítottak rajta.Megnézték a fogaim szinét és jött a színválasztás.Majd ismét 1 nap múlva ragasztották a fogaimat kb 10 perc alatt már a szép fogaimmal sétáltam ki a rendelőből.Úgyh hajrá,ne félj nem fog fájni:)
Nem húzzák ki ha épp a fogad,nekem is csak azért kellett mert be volt gyulladva.A fogdokinak is érdeke,hogy megmentse a fogaidat.Csak lecsiszolja őket(persze betömi előtte amelyiket be kell) aztán kb 4-5 napot kell várni és már föl is ragasztják:)
Ja és nem fog leesni,anyumnak már 30 éve van és semmi baja,szerintem tartósabb mint a rendes fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!