Miért csak este jön elő a fogfájásom?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon rossz lyukas fogam hátul, pár napja kezdett el fájni attól hogy véletlenül rosszul haraptam rá...már bejelentkeztem a dokihoz, de még várnom kell egy hetet. 3-4 napja éjszakánként nemtudok aludni, mindig csak este jön elő a fájás mikor pont feküdnék le,hiába veszek be erős fájdalomcsillapítókat...nemhatnak egyáltalán. Este 10től kb reggel 6ig kb abból áll az időm hogy hidegvizes ruhát tartok oda és erős alkohollal öblögetem a szám(ezek hatnak, de amint abbahagyom,ugyanúgy kezdi).Szóval nappal miértnem jön elő a fájás és miért mindig csak este?Milehet ennek az oka?2011. ápr. 8. 13:11
1/4 anonim válasza:
Este minden tünet erősebb szokott lenni, a láz is, betegség is. Sajnos a fogfájás is ilyen. És persze ha teljes nyugalomban vagy, és aludni szeretnél, minden inger sokkal erősebbnek tűnik, míg napközben elvonják a figyelmed más dolgok.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom miért van így, de mindenkinek este jobban fáj a foga.
3/4 anonim válasza:
Szia nekem is ilyen volt, hogy csak akkor fájt amikor lefeküdtem de akkor nagyon nagyon!! Nekem ez a fekvéstől volt. nekem is pont hátul volt egy lyukas fogam. Kb. két hete kihúzták azutáni 1. este ugyanolyan rossz volt , de utána teljesen megszünt! ^^
4/4 anonim válasza:
Utolsó vagyok: nekem attól volt ha lefeküdtem nemtom lehet neked is :) jobbulást!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!