Kismamaként lehet fix fogszabályzóm?
Sajna most jutottam oda igaz sokadszorra, hogy végre fogszabályzóm legyen.
Egyszer már elkezdtem, de 100-200 ezret mire összekuporgattam kellett másra és nem lett fogszabályzóm.
De most ismét elkezdtem, két hét múlva fel is rakják, először alulra pár hónap múlva felsőre a fix fogszabályzót. Csak jelenleg kismama vagyok, ez nekem annyiban, jó kevesebbet vagyok emberek között most nem dolgozom, /kereskedelem/. és kb 2 évig úgyis itthon leszek többet a babócával addigra kész is lesz a szebb lesz a fogsorom.
Miért most 32 évesen?
Sokáig nemzavart de mióta gyökérkezelt lett első fogam elkezdett vesziteni a fehérségéből, és kicsit csámpák az alsók egyre jobban fusztrál!!!! Fényképeken csak szorított szájjal vagyok hajlandó somolyogmni:)!
És már nagyon unom ezt! És szégyenlem is. Sajna kiskoromban is volt de nem bírtam viselni valami miatt és abbahagytuk, meg azt hittem alakul magátol...hát nem..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!