Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mik lehetnek a nyelv hátsó...

Mik lehetnek a nyelv hátsó részén ezek a púpok?

Figyelt kérdés
1 hete fura (rossz) ízt kezdtem el érezni a tokromban és éreztem hogy a leheletem is rossz lett, amin a fogmosás se segített. Ma megtapogattam az ujjammal a nyelvem hátsó részét, sőt le is nyúltam a torkomon majdnem és végig ilyen kis púpokat érzékelek, kb 3-4 mm szélesek és 1-2 mm-re állnak ki a nyelvből, piros színűek(legalábbis azok amiket még látok tükörben) és miután megtapogattam őket ha megszagolom a kezem nagyon kellemetlen szaga van. Fogat mostam öblögettem szájvízzel, de utána ugyanolyan volt... Nem fáj semennyire, csak nagyon zavaró egyfolytában ez a kellemetlen íz, meg a rossz lehelet. És félek, hogy esetleg vmi komoly betegség tünetei. :S
2011. ápr. 5. 18:16
 1/4 A kérdező kommentje:
19/f amúgy, ha számít valamit.
2011. ápr. 5. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek mindenki nyelvén megtalálhatóak, nekem is van.
2011. ápr. 5. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Valóban mindenkinek megtalálható, ezek a keserű íz ízlelőbimbói!!Viszont ennek nem kellenes kellemetlen ízt okoznia!
2011. ápr. 5. 23:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a bajom hogy kellemetlen ízt okoz, meg szagot :S most kicsit jobban megnéztem zseblámpával bevilágítottam és hátul eléggé nagy hólyagok vannak. Mind1 veszek rá valami gargarizáló fertőtlenítőt, aztán ha nincs enyhülés pár napon belül, akkor elmegyek dokihoz.
2011. ápr. 6. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!