Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rossz, csálé fogak fiatal...

Rossz, csálé fogak fiatal korban. Tapasztalat?

Figyelt kérdés
A problémám az lenne, hogy fiatal létemre(16) elég rosszak a fogaim. Rendszeresen mosom őket mégis folyamatosan romlanak. Sejtésem szerint azért mert én voltam a 4.gyermek a családban, így édesanyám nem tudott megfelelő mennyiségű kalciumot és fluort átadni. Főként az első fogaimat érinti ez, ezeket be is tömettem mégis egy sötét folt látszik a lyuk körül. Emellett van egyetlen csálé fogam ami még inkább rontja a helyzetet. " gondolat merült fel bennem. Az egyik, hogy lecsiszoltatom őket és akkor inkább porcelánfogakat rakatok fel, a másik pedig hogy csináltatok fogszabályzót. A kérdésem az lenne, hogy tömött fogak esetén is alkalmazható-e fogszabályzó és hogy valakinek vannak-e hasonló tapasztalatai? A válaszokat előre is köszönöm :)
2011. ápr. 5. 17:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze, hogy az alkalmazható tömött fogak esetén fogszabályzó. Csakis akkor csinálják, lyukas fogaknál SOHA!
2011. ápr. 5. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!