Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Honnan tudom hogy melyik a...

Honnan tudom hogy melyik a megfelelő fogkefe? Annyira sok van a boltokba és nem tudok választani, hogy melyik a jó fogkefe. ti hogyan választotok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:

A fogorvosom azt javasolta, használjak érzékeny fogakra kifejlesztett fogkefét. Fogkrémből a Sensodyne-t ajánlotta, így fogkeféből is azt (Sensodyne ProNamel) választottam.

26/N

2011. ápr. 4. 21:14
 2/4 Viccmesélő Troll ***** válasza:
A legegyszerűbb 200 forintos is megteszi. Az a lényeg, hogy ne legyen túl kemény a sörtéje.
2011. ápr. 4. 21:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Most vettem eggyet és nagyon kemény sajnos a sörte... mi baja lehet a fogamnak??
2011. ápr. 5. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
A kemény sörte annyi bajt okozhat, hogy felsértheti a zománcot. Nem olyan rugalmas, mint egy puha vagy közepes. Persze, az sem jó, ha teljesen puha, és nem csak a keménysége számít.
2011. ápr. 6. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!