Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelés - tények,...

Gyökérkezelés - tények, vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nem vitázni szeretnék, csak több kommentet olvastam itt az oldalon, amelyek nagyon magabiztosan (esetleg leminősítve a többieket) állították, hogy egyáltalán nem fáj a gyökérkezelés. Az a kérdésem, hogy ezek a hozzászólók már elhalt, gyulladt fogat kezeltettek, vagy nem emberek(már elnézést, vagy összekeverik a gyökérkezelést valami mással? Olyan nem létezik, hogy szétfúrnak és kitépik az idegszálakat, de egyáltalán nem fáj! A kérdésem: fizikailag létezhet, hogy egyáltalán nem jár fájdalommal a gyökérkezelés?
2011. márc. 30. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát igen, nekem is most a körzeti csodálatos tömött fogát gyökérkezeli a magán orvos. Mit mondjak, eszméletlen különbség van. Az injekció előtt még oda is kaptam ilyen zselé érzéstelenítőt, ahova az injekciót adta... Meg röntgennel kezdte az egészet, pedig akkor még nem is tudta, hogy gyökér kezelés lesz. Életemben három fogamat tömött be a körzeti. Ebből egy évekkel ezelőtt alályukadt, egy magánorvos rendbehozta. Ezt most gyökérkezelik, szintén alályukadt. Van még egy felül, amit szintén a körzeti tömött, és érzékeny már az is. Legközelebb, ha megyek, megröntgeneztetem azt is. Soha többet körzeti. Amit eddig magán csinált és többet csinált, mint a körzeti, annak semmi baja.
2011. ápr. 2. 02:02
 12/14 anonim válasza:
100%
Injekció nélkül csak elhalt fogat gyökérkezelnek és tényleg nem fáj, mert nincs ami fájon. (saját tapasztalat, én behúnyom a szemem és halgatom a rádiót, mert a látvány, hogy miket túnkolnak a szádba elég rémisztő)
2011. ápr. 2. 17:04
 13/14 anonim válasza:
100%
Ezt nekem körzeti csinálja igaz átmentem hozzá, mert akihez tartoztam túlvállalja magát és soha nem lenne kész.
2011. ápr. 2. 17:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Én már nem szeretnék találni, már találtam. Egyébként a régi válaszomban említett harmadik körzetis fogat is gyökérkezelni kellett már, és azt is ott csinálták. Hát máshova már nem is megyek.

Ez egyik válaszoló írta, hogy mennyi idő egy gyökérkezelés. Nekem az első fogamat áprilistól augusztusig kezelték... Nem direkt húzták el, hanem tényleg ANNYIRA gáz volt. De megmaradt, azóta is megvan! És még így sem volt rossz a gyökérkezelés, pedig gondolhatjátok milyen állapotban mentem oda, ha eddig tartott, mire rendbehozták. A második már nem tartott eddig, azzal sem volt semmi gond, nem volt rossz a kezelés egyáltalán. :)

2014. okt. 3. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!