Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ínygyulladás meddig tart?

Ínygyulladás meddig tart?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 17:31
 1/7 AtyeszLL ***** válasza:

Nekem 15 éve van.

Azt mondta az akkori orvosom, hogy így nagyon hamar elveszthetem a fogaimat, de . . . nem.

Vérzik ha mosom, és csak nagy erőfeszítések árán tudom a pirosról, rózsaszínűvé enyhíteni MERIDOL, vagy PARADONTAX fogkrémmel.

Össz 2 rossz fogam van, és azok sem a gyulladásnál.

2011. márc. 28. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Amíg elmész a fogorvoshoz és ad rá ecsetelő kencét. Plusz onnantól 2-3 hét maximum.
2011. márc. 28. 17:46
 3/7 A kérdező kommentje:

kaptam szájvizet..

nem csak vérzésről van szó, hanem fáj és csíp.

remélem elfog múlni.

2011. márc. 28. 18:03
 4/7 anonim válasza:
Nekem fekélyes ínygyulladásom volt azt fájt csípet nagyon kellemetlen volt.Véleményem szerint ha esetleg ez lenne akkor doki ha viszont nem akkor meg annyi specko fogkrém és miegymás van hogy egy patikus is tud segíteni!
2011. márc. 29. 16:52
 5/7 anonim válasza:
Ja és addig tart amíg ki nem kezeled!Ez csak tőled függ ha én elmentem volna 2nap múlva a 4ediken már kutyabajaom se lett volna.
2011. márc. 29. 16:54
 6/7 A kérdező kommentje:
hat szajvizet en is hasznalok, masodik/harmadik napja, kicsit jobb mint volt, de meg azert rossz! koszonom a valaszt
2011. márc. 29. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Ajánlom patikában vegyél Phlogosol-t!
2012. szept. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!