Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül egy fogszabályz...

Mennyibe kerül egy fogszabályzó? (kérdésed túl rövid. Blablabla)

Figyelt kérdés

Most vagyok 14 éves,és az orvosom azt mondta,hogy kellene állandó fogszabályzó.A barátnőm húga magándokinál csináltatták,és 18000 ezer forint volt a "sima"fém.Gondolom hogy az SZTK-ban olcsóbb lenne Szekszárdon,de valahogy nem bízok bennük annyira,mert 1 barátnőm ott vette az éjszakait,és 5 ÉVE használja,és úgy vettem észre hogy nem sokat használt.Ha én 14 éves vagyok,gondolom nekem 20-21000 ezer forint körül lesz..plusz havonta a húzás..de sok mindenkitől hallotam már h kiskorában szégyellte,felnőttként pedig megbánta,hogy nem tette fel.

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

14/L

2011. márc. 24. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:

szia. ha magándokinál csináltatod, akkor egy 0-t lehagytál az összegek végéről :)

én sztk-ban csináltattam, fém, támogatással, alsófelső 25ezer forint

2011. márc. 24. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:) és neked az sztk-s is ugyanúgy használ?ugyanúgy jó a minősége,nem?:) javított?:)
2011. márc. 25. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
első. az sztk-s ugyanolyan, mint a magán dokis.. ugyanaz gyártja. csak sztk-ban hosszabban kell várni rá :D
2011. márc. 25. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyanaz az SZTKs, mint a magándokis, csak annyi a különbség, hogy magánnál az egészet te fizeted, SZTKban egy részét az állambácsi, másikat pedig te :)
2011. márc. 26. 12:44
 5/7 A kérdező kommentje:

értem:) köszönöm a válaszokat:)

de 180 000 ezer Ft nekem magándokinál sem lehetne,mert 18 év alatt vagyok és 1 ismerősömnek is csak 18 000 ezer Ft volt...nem?

2011. márc. 26. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Az lehetetlen, hogy magándokinál csak 18e legyen :) Vagy átvágott a haverod, és valójában SZTKban volt, vagy csak valami vizitért fizetett ennyit :)
2011. márc. 26. 18:43
 7/7 LadyMissStella válasza:
nekem csak fent kellett,az volt 200 euró,a fém változat
2011. márc. 26. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!