Fogszabályozás elötti szeparációs gumik ilyen fájdalommal járnak?
Figyelt kérdés
1Napja kaptam meg a kis tágítógumikat a fogaim közé. Este még nem volt veszélyes,de ma reggelre már nem tudtam rágni. Ha,ráharapok utána percekig iszonyatosan sajog. Ez normális? A gyürük is ennyire fognak fájni?2011. márc. 22. 12:27
1/5 anonim válasza:
Normális. Fájni fog még 3 napig (ha előtte ki nem szedik).
Készülj fel mert minden hónapban amikor visszamész akkor is 3 napig fognak fájni a kezelések... készíts be gyümölcsöt és turmixold le ...
2/5 anonim válasza:
Megfogod szokni elfog mulni de arra készülj fel hogy ha felakasztják a fogszabályzót az összes fogad fájni fog nekem most fogják levenni szerencsére:)
minden álitáskor fájni fog utána kb ennyire de az elsö pár fáj csak nagyon nagyon utána már megszokják a fogaid hogy mozgatják ket vagy nem tom és nem anyira vészes
3/5 A kérdező kommentje:
Felragasztották a fogszabit. Igaz,most már az összes fáj, de a hátsók nem annyira, mint mikor a gumi volt ott :)
2011. márc. 24. 10:35
4/5 anonim válasza:
Sok sikert az elkövetkező hónapokra. Biztos lesznek még fájdalmas pillanatok, de az én fogszabis dokim szerint, aki a szeparációs gumis napokat kibírja, az utána már mindent kibír:)
5/5 anonim válasza:
Tudom hogy ez már több mint 10 éves kérdés, de ha valakit érdekel, nem kell aggódni, nekem az orvos azt mondta hogy fájni fog, ehhez képest inkább csak kellemetlen érzés volt minthogy fájt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!