Mennyire fáj a fogszabályzó levétele? Hány perc alatt lesz kész?
Figyelt kérdés
Holnap szedik le a fogszabályzómat( 2 és fél év után) és borzasztóan félek attól,hogy fájni fog.Amikor húznak rajta,akkor is alig bírok enni egy hétig,de ettől még jobban félek,mert amikor feltették,kb. egy hónapig joghurton meg vízen élte,úgy fájt,ha vmi hozzá ért.
A legjobb bnőm meg azt mondta,hogy fájni fog,amikor szedik le a ragasztót....
egyáltalán,hogy szedik le?Mert nekem feltettek a 4 hátsó fogamra vmi fém izét,és én attól félek nagyon,hogy fájni fog:S
13L
2011. márc. 17. 16:05
1/3 anonim válasza:
Szia!
Hidd el,nem fáj! Nekem a felsőt hagyták fent,de az alsót levették múlt héten.Amit még írtál "vmi fém izét",az se fáj.
Kb.fél perc,mire lekapják.És utána már nem fog fájni,úgy mint amikor húznak rajta;)
Ne aggódj:)
2/3 anonim válasza:
Hidd el egyáltalán nem fáj. Nekem is volt hidam. Már nem emlékszek sajnos, hogy csinálták, mert nagyon régen volt, de egyáltalán nem fáj. Nagyon jó érzés lesz utána :) Tényleg nem kell félni.
3/3 anonim válasza:
Nekem nem fájt. Nem is gondoltam erre, mikor a leszedésre került a sor, csak alig vártam már, hogy megszabaduljak tőle. Szerintem az egészben talán a fémgyűrűk leszedése a legkellemetlenebb, de az sem fáj, csak nem jó. :) Azt egy kicsit feszegetni kell, de mindenre van célszerszám, direkt azért, hogy könnyen és gyorsan menjen. Aztán letördelték a breketteket és leszedték a ragasztó maradványokat. Az meg olyan, mint a fogkőleszedés (lehet, hogy egyúttal már azt is megcsinálta nekem a doki annak idején), az sem fáj. Emlékszem, mikor felrakták, mindig úgy éreztem, hogy tele van a szám. Aztán, mikor ki lett véve, olyan fura volt, hogy nincsenek mindenféle kiálló vackok, nagyon jó érzés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!