A lepedéket, fehér foltokat el tudja tüntetni a fogorvos?
Van pár fehér folt a fogaimon, meg eléggé lepedékesek, és a fogaim között ilyen barna kis ,,szemcsék" vannak, nem tudom mi lehet ez.
Nagyon zavar már, most 1 hónapja járok fogdokihoz, kiderült, hogy 8 lyukas fogam van... :(
Most azokat tömködte be, jövőhéten fogja az utolsót. Igazából ezekről a lyukas fogakról nem is tudtam, azért mentem oda, hogy az elülső fogaimat rendberakja...
És az elülső fogaim peremén ilyen kis sárgás-barnás csík húzódik, nem mindegyiken, de pár darabon igen. Mi lehet ez, és hogyan lehetne eltüntetni?:((
Nagyon el vagyok keseredve, nem merek mosolyogni sem, és főleg akkor esik nagyon rosszul, mikor valaki nevet előttem, és látszanak neki a tökéletes, hófehér fogai...
Lehetnek nekem még valaha szép fehér fogaim, lepedék és a fentebb felsorolt dolgok nélkül...?:(
Nem dohányzom.
Eddig is rendesen mostam fogat, naponta 2x 5-6 percen keresztül. És ez így van, mert magamat meg minek verném át...?
Köszi a válaszokat, erre a pasztás dologra rákérdezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!