Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit fog csinálni? ˙ (túl rövid)

Mit fog csinálni? ˙ (túl rövid)

Figyelt kérdés

vagy 1éve lyukas volt a fogam, elmentem betömetni. pár hónap után elkezdett letörni. most kb a feled van meg néha fáj de zavar h mindig belemegy az étel.de nagyon zavar.

ha elmennék a fogorvos szerintetek mit csinálna?

2011. márc. 12. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Kiszedné a régi tömést és ùjra tömné szerintem.Ne hagyd ùgy.
2011. márc. 12. 16:21
 2/8 A kérdező kommentje:

azt elejtettem odaírni hogy a tömés kiesett : S

meg egy kicsit furcsán fogalmaztam meg szóval mégegyszer:

Kb. 1éve lyukas volt az egyik fogam, elmentem betömetni. be is tömte de elkezdett hónapok után letörögetni a fogam és a tömés is kiesett belőle. És most kb. a fél fogam van meg.

2011. márc. 12. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
ha szokott fájni akkor szerintem ez már gyökér kezelés lenne. ne várj vele, mert csak rosszabb lesz, és húzás lesz a vége.
2011. márc. 12. 16:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha eltörött a fogad, akkor is be fogja tömni, kezelésekre fogsz jàrni, legalàbb 2-szer vagy 3-szor és utàna tesz rà neked a törött fogra egy màsik fogat.Nekem is igy volt. Minél hamarabb menjél, mert akkor lehet, hogy nem tudja megmenteni ezt a fogadat, és ki kell huzni.Amelyik fogat ràteszi olyan, mintha a tied lenne, nagyon szép, nem is lehet észrevenni.
2011. márc. 12. 16:50
 5/8 A kérdező kommentje:

értem.köszönöm

és a gyökérkezelést a többször szokták csinálni? vagy egyszer megcsinálja és akkor már nem kell menni?

2011. márc. 12. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha fàj, akkor biztosan gyökérkezelni fogja, azért kell menni 2-szer vagy 3-szor.Nekem fàjt.
2011. márc. 12. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
többször csinálják. előszőr kapsz szurit, kifúrja, kitisztítja a fogat aztán a következő alkalmakkor ált. csak tisztít/nekem ez a része fájt kissé../ a végén pedig betömi. de tényleg menni kell vele, nehogy kihuzzák.
2011. márc. 12. 17:08
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek :)

bár egy kicsit félek : S

2011. márc. 12. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!