Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek lesz műtét? :S

Szerintetek lesz műtét? :S

Figyelt kérdés
Kedden voltam fogorvosnál és mondtam neki, hogy fáj az egyik fogam (alsó jobb hatos). Azt mondta h biztos a bölcsességfogam nyomja. Elküdött panoráma röntgenre és azt mondta vigyük vissza a leletet és majd ő megnézi h ki kell e húzni. Én nem voltam ott, de apukám mondta h ránézett és rögtön mondta h ajánlatos a kihúzás, de ezt meg kell beszélni a szájsebészeten. :/ Nagy a valószínűsége, hogy kihúzzák? Mert azt mondja nem fér el:/ ÉS apukámnak is kb. ennyi idősen kellett kiszedni mind a 4 bölcsességfogát. Nem lehetne valami fogszabályzóval, vagy valamivel ezt megoldani, mert télleg látható az, hogy nekiütküzne :/ Légyszi normális válaszokat :) Köszi : )
2011. márc. 11. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ha a bölcsességfog olyan irányba nő, hogy beleütközik egy másik fogba, akkor általában kihúzzák. Ne parázz, jól el tudnak érzésteleníteni. A fogászati beavatkozások akkor szoktak fájni, ha nem időben megy el az ember és a fél arca be van gyulladva. Menj el minél előbb, mert csak neked lesz rosszabb, ha halogatod.
2011. márc. 12. 04:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát...én minnél hamarabb túl akarok esni rajta, de hála istennek altatásos műtét lenne :) de még várom h mit mondanak a szájsebészeten:)
2011. márc. 12. 11:00
 3/4 istvan33lenart ***** válasza:
A bölcsesség fog az 8 as, nem a 7 est kellene nyomnia? Szagittális irányba dölt bölcsesség fog tényleg nyomhat fogat de az a 7 es kéne legyen, feltételezem hogy megvan a 7 es ed.
2011. márc. 12. 14:11
 4/4 A kérdező kommentje:
igen megvan de az nyomja a hatos és én azt érzem. meg a dokinő vmi olyat mondott h a hatossal egy idegen fut vagy mi. de a szüleim mondták hogy elég pici álkapcsom van és 14 éves vagyok szal nem nő tovább. és a röntgenen is látszik h a jobb oldali bölcsesség fogam elég csálén áll :/ szóval nem tudom :/ :(
2011. márc. 12. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!