Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ma tették fel s fogszabályzom...

Ma tették fel s fogszabályzom és nem tudom hogy mit ehetek. Írnátok pár dolgot?

Figyelt kérdés
Az orvos csak arról beszélt hogy mit nem szabad...
2011. márc. 8. 12:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
na, az össze többit,amit az orvos nem tiltott meg, azt mind eheted
2011. márc. 8. 12:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindent szabad enni. Még kemény dolgokat is (persze csak darálva, pl.: dió, mogyoró). Én az első napokon nem mertem enni. Nem a fájdalom miatt, hanem attól féltem, hogy leesik valamelyik bracket :D De ez a félelem elmúlt, megszoktam, hogy a számban van a szabi:D

Első napokban én ezeket ettem: virsli, joghurt, sajt, kenyérbél, gyros (óvatosan :DD), puding, babapiskóta, főzelékek.. ilyeneket :)

2011. márc. 8. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem bármit lehet enni, amit meg bírsz rágni.

Arra vigyázz, hogy ne harapj túl kemény dologba, pl alma, répa, ilyenek.

Nekem is van fogszabályzóm, és én pl. a zsömlét úgy eszem, hogy török kis falatokat, amit meg bírok rágni. Rántott hús ugyanaz. A fogadra ragasztott bracketteket ne erőltesd, mert előfordulhat, hogy lejön, és akkor mehetsz vissza ragasztani.

Nekem egy sem esett le 14 hónap alatt, az öcsémnek meg már legalább 6-ot vissza kellett ragasztani, mert ő úgy eszik, hogy egyáltalán nem vigyáz :)

2011. márc. 8. 20:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 10. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács.. Első napokban a kemény dolgokat kerüld el jó messzire.. Én nagyon féltem,hogy leesik,tehát nem mertem enni napokig.:D

Amúgy puding,főzelék,leves,talán ezeket tudom ajánlani.:)

2012. márc. 16. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!