Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha kifehéríttetem a fogaimat...

Ha kifehéríttetem a fogaimat az mennyi ideig tart?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 22:48
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem azt az orvosi lámpás fehérítést csinálták. Kibírtam, de utána 2napig cataflámon éltem, és kb addig is volt valóban fehér. Aztán megiszod az első pohár teát és annyi.Nyilván azon is múlik hogy a színskála szerint mennyire sárgák a fogaid gyárilag,de az a pár árnyalat eleve nem szembetűnő.Én nem csináltatnám soha többet mert nagyon fájt utána, és messze nem hozta azt az eredményt. Lehet azóta vannak újabbak ez kb. másfél éve volt amúgy...
2011. márc. 5. 23:18
 2/2 anonim ***** válasza:
jahh és még valami ! Nagyon sokat segít ha találsz jó fehérítős fogkrémet ,néha elmész egy fogkő leszedésre ,és elektromos fogkefét használsz a sima mellett ,elég jól bevált nekem ez a módszer.
2011. márc. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!