Gyökérkezelés volt, igaz nem fizetős orvos, tehát SZTK, de csak kíváncsi vagyok, mi meg hogy. Eddig sosem gyökérkezelték a fogam. Szóval?
Nos az a helyzet, hogy ma voltam bent a fogdokinál, és elzsibbasztotta az arcom, aztán beültem a kínzószékbe és elkezdett valamit csinálni, csak hogy mit, azt nem tudom :D
sajnos nem szoktam kérdezősködni :-\
Feldugott valamit, meg huzogatott jajj borzalmas volt, nem éreztem semmit, de inkább nem néztem oda. Ilyenkor mi történik?
Most azt mondta tartsam tisztán, és jövőhéten jöjjek vissza. Tehát akkor még nincs kész. Mi várható még?
Egyáltalán ehetek? Úgy értem hogy mennyi idő tellhet el a fogászat és a vacsi között?
Előre is köszönöm,
egy kezdő gyökérkezelt ^^
köszönöm ^^
Még egy kérdés lenne, hogy akkor jövőhéten megyek vissza, akkor mi várható? Be lesz tömve?
A másik, hogy sajnos az a fogam fekete, azt hittem, hogy eltávolítja a nem odavalókat kitisztul, vagy valami, de még mindig csúnya :-\
ilyen is marad? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!