Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül az állandó...

Mennyibe kerül az állandó fogszabályzó?

Figyelt kérdés

kezelásekkel s mindennel együtt

kórházi fogorvosnál csináltatnám

mitől függ hogy van e rá tb támogatás?

és mennyi ideig kell hordani? (min-max)

2011. febr. 28. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:

- 18 év alatt 80%-os OEP támogatás van a fogszabályozásra, 18 felett nincs támogatás

- 1-3 év általában

2011. febr. 28. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
hogy kórházi fogorvosnál mennyi azt nem tudom, de általában min. egy 100-as ívenként, teljes áron
2011. febr. 28. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A tb támogatás attól függ,hogy hány éves vagy.18 év alatt 80%ot támogat a tb.18felett te fizeted az egészet. Én a 18dik szülinapom előtt két héttel kaptam meg.olyan 50.000forintból kijött volna az alsó-felső együtt,de én felülre fehér brekettet kértem,ami foganként 6000 ft volt...6 fogra raknak olyat.aztán elmúltam 18 és minden vizsgálatért kell 2000 forintot fizetni,ez olyan 6 hete van.Nem tudom sztkba hogy működik,én magán dokihoz járok. plusz ha ív csere van,akkor általába felülre 1500ft alulra 2000ft.-az ív csere 3-4 havonta van.Nekem áprilisba lesz két éve,hogy felrakták,de április végén-május elején leveszi a doki:)

Ha van kérdésed írd meg,szívesen válaszolok;)

19/L

2011. febr. 28. 22:37
 4/7 A kérdező kommentje:
köszöi a válaszokat :)
2011. márc. 1. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
"aztán elmúltam 18 és minden vizsgálatért kell 2000 forintot fizetni" - amennyiben nappali tagozatos diák vagy és még nem érettségiztél le, nem kell fizetni
2011. márc. 1. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
De igen,kellett fizetni.Pedig akkor még gimis voltam,az év májusában érettségiztem és áprilisba töltöttem a 18at...
2011. márc. 1. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:

szia.

17 vagyok, tavaly májusban kaptam meg az alsó-felső állandómat. 24990 volt TB támogatással. nincs panaszom :) hamarosan leveszik. minimum fél évig kell hordani, úgy hallottam. a rekord eddig (ismerősöm) 5 év, amiről hallottam. és ahogy az előttem szólók mondták, 18 éves kor alatt, SZTK-s rendelőben csinálnak TBvel. Ott a kezelésekért sem kell fizetni.

2011. márc. 2. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!