Mennyibe kerül az állandó fogszabályzó?
kezelásekkel s mindennel együtt
kórházi fogorvosnál csináltatnám
mitől függ hogy van e rá tb támogatás?
és mennyi ideig kell hordani? (min-max)
- 18 év alatt 80%-os OEP támogatás van a fogszabályozásra, 18 felett nincs támogatás
- 1-3 év általában
Szia!
A tb támogatás attól függ,hogy hány éves vagy.18 év alatt 80%ot támogat a tb.18felett te fizeted az egészet. Én a 18dik szülinapom előtt két héttel kaptam meg.olyan 50.000forintból kijött volna az alsó-felső együtt,de én felülre fehér brekettet kértem,ami foganként 6000 ft volt...6 fogra raknak olyat.aztán elmúltam 18 és minden vizsgálatért kell 2000 forintot fizetni,ez olyan 6 hete van.Nem tudom sztkba hogy működik,én magán dokihoz járok. plusz ha ív csere van,akkor általába felülre 1500ft alulra 2000ft.-az ív csere 3-4 havonta van.Nekem áprilisba lesz két éve,hogy felrakták,de április végén-május elején leveszi a doki:)
Ha van kérdésed írd meg,szívesen válaszolok;)
19/L
szia.
17 vagyok, tavaly májusban kaptam meg az alsó-felső állandómat. 24990 volt TB támogatással. nincs panaszom :) hamarosan leveszik. minimum fél évig kell hordani, úgy hallottam. a rekord eddig (ismerősöm) 5 év, amiről hallottam. és ahogy az előttem szólók mondták, 18 éves kor alatt, SZTK-s rendelőben csinálnak TBvel. Ott a kezelésekért sem kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!