Fog fájásra kéne valami módszer amit a konyhában is meg találunk?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a fogam de hétvégén nincs fogorvos!!!!!!!!!!!!2011. febr. 26. 10:48
1/6 anonim válasza:
Ügyelet biztosan van, főleg az ilyen esetekre. Amúgy valami erős fájdalomcsillapító, Algopiryn, Cataflam, stb. Természetes gyógymóddal (ha arra gondoltál) nagyon erősen fájó fognál látványos eredményt nem fogsz elérni, de jegelheted pl.
2/6 A kérdező kommentje:
a közelbe nincs ügyelet mivel nem városban lakok :(
a cataflan nem magyon használ..
az pyrin se..
2011. febr. 26. 10:59
3/6 anonim válasza:
Akkor ezen már csak a doki segíthet. Autóval, busszal sem tudsz eljutni a városba ügyeletre? Pokoli nap elé nézel, nem akarlak rémisztgetni, de bazi nehéz nagyon fájó foggal kibekkelni egy hétvégét. Ha a fájdalomcsillapító se használ, akkor semmi se. Max a jegelés bejöhet még, próbáld ki.
4/6 A kérdező kommentje:
hát am múlthétem voltam fogorvosnál és beküldött rögenre ... meg a másik fogsm is fáj ő aazt mondta h azt már ő ne tudja ki húzni... szval ha az egyik fogam elkezd fájni akk a másik is és az egész álkapcsom fáj :(
2011. febr. 26. 11:04
5/6 anonim válasza:
A szegfűszeg a mirtuszfélék családjába tartozik, a szerecsendió közeli rokona, viszont nem rokona a szedfűborsnak.
Gyógyhatása: A szegfűszeg kiváló görcsoldó, elmulasztja a hasfájást, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású.
Lényeges amiről sokan nem tudnak: enyhíti a kínzó fogfájást, ha néhány darabot elrágcsálunk belőle vagy egyenesen a lyukba illesztjük.
6/6 anonim válasza:
Oldd meg otthon! A pincében biztos van egy black & decker, azzal kifúrod azt betömöd az ablakból gittel. Nekem bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!