Van egy függőleges csík a fogamon, mi lehet az?
Tegnap volt az osztályomnak fogászati szűrés, majd utána a haverommal haza jöttünk...
Mondta a doki hogy hátul az egyik fogam kezd lyukadni és ezt megakartam nézni a tükörben. Épp mellettem volt egy pici ledes lámpa és segítségével megnéztem.
Ez nem is volt annyira érdekes, viszont észrevettem, hogy a két metszőfogam totál közepén egy függőleges csík fut le a tetejétől az aljáig, ami jól látható volt, mikor a led átvilágította a fogamat :D
Ezen meglepődvén, megnézte a haverom is a sajátját és neki is van olyan, szóval nem hiszem hogy valami extra, de kíváncsi vagyok, hogy mégis mi lehet az.
Vki tudja? :)
Aztán megfigyeltem, hogy normál viszonylag erősebb, de még normál fénynél is talán lehet látni, ha nagyon nagyon rákoncentrálok és tudom, hogy mit keresek...
(gondolom eddig is ott volt mégis csak most vettem észre, úgyhogy....)
Genetika???
Akkor a haveromnak is olyanok a génjei mint nekem?
sőt ha nagyon ügyes vagyok talán ki is lehet tapogatni a vonalat, hogy van ott egy bemélyedés.. minimális...
És annak van hátránya ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!