Hol lehet venni speciális fogkefét fogszabályzóhoz?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 14:56
1/9 anonim válasza:
Valamelyik fogászati készülékeket forgalmazó üzletben.
2/9 anonim válasza:
Vagy: a jobb rendelőkben tart ilyet eladásra a fogorvos.
3/9 A kérdező kommentje:
Illetve adtak egy fogkefét de azzal nem nagyon tudok bemenni az ív mögé. Illetve be tudok de nem eléggé, vagy lehet hogy csak az a baj hogy nem mostam elég sokőáig XD
2011. febr. 24. 16:05
4/9 anonim válasza:
Attól függ mit értesz speciális fogkefén.
Én DM-be vettem,van egy alap fogkefe aminek lehet cserélni a fejét, a fogkefe fejek keskenyek és vékonyak.Van vékonyabb sörtéjű és kicsit szélesebb is (kis dobozzal lehet venni,ha rendszeren használod akkor cseréld havonta vagy ahogy jónak látod,de elég sok van egy dobozban nekem nagyon sokáig kibírta)
Amúgy meg kérdezd meg a fogorvost ő biztos tudja!
6/9 anonim válasza:
A nővérem gyógyászati segédeszköz boltban vásárolta.
7/9 anonim válasza:
Gyógyszertárban. Én is ott vettem. De a foszabályzó orvosnál is lehet,csak ő drágábban adja.
8/9 anonim válasza:
Rossmannban is lehet ilyet venni.
9/9 anonim válasza:
A Rossmannban veszünk fogréstisztító kefét, a feje folyamatosan cserélhető, mi nagyon szeretjük, bár nem fogszabályozóhoz használjuk csak a fogközök tisztítására.
3-400 Ft körül van és szintén ennyiért kapsz hozzá egy doboz pótfejet (10 db). Kétféle fej van, kúpos vagy párhuzamos, egyik kék, másik piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!